Välkommen till Livingroom

Det är många olika branscher representerade på Livingroom och det gillar vi. Allt från startups till grafiska designers, ekonomer, journalister,  fotografer, webbutvecklare, ett bokförlag och många andra. En gemensam nämnare är att det är bra folk vilket ger en härlig och inkluderande stämning och ett brett nätverk. Om vi får säga det själva vill säga! 

Blir du nyfiken och vill veta mer? Hör av dig för frågor eller visningar. Ring eller maila på oss på

08-21 80 90
hej@livingroomcoworking.se

Uppskattar du ett sammanhang? Läs om våra aktiviteter!

Det gör vi. För oss är gemenskapen på kontoret en hjärtefråga och därav anordnar vi allt från gemensamma frukostar till större event såsom konferenser, resor eller temafester för våra medlemmar. Tillsammans skapar vi en roligare vardag både på och utanför kontoret. 

Varje år innan alla går på semester arrangerar vi en sommarfest och till dess att det är dags för julledigt en ordentlig julfest. Vi ser detta som tillfällen att ge våra medlemmar det lilla extra och framför allt ha fantastiskt roligt tillsammans! Kika gärna in på vår Instagram för att se mer av oss. 

Kika gärna in på vår Instagram för att se mer!

Sommarfest 2023

Medlemmarna från Gustavsberg och Nytorget samlades under temat Sällskapsresan/80-talscharter. Nytorgetmedlemmarna bussades ut till Gustavsbergskontoret som hade klätts i charterskrud kvällen till ära. Där väntade middag, lekar och gameshow toppat med dans inpå småtimmarna för de som ville.

Konferensresa 2022 - I november samlades ett härligt gäng från kontoret på Gotland för konferens. Visst ser det mäktigt ut?

Sommarfest 2022

Vi vill som alltid skapa oförglömliga fester där aktivitet, tema och härlig stämning står i fokus. Årets sommarfest innehöll en poängjakt runtom söders gator. Därefter väntade hamburgermiddag och en Gameshow där varje lag fick sätta tävlingsgnistan på spets. Ingenting visade sig vara omöjligt då laget som låg pyrt till under poängjakten lyckades ta sig till toppen! Tack för en underbar fest! 

sommarfest coworking

Frukosthäng

En dag i månaden bjuder Livingroom in till frukost. En möjlighet att få en extra mysig morgon tillsammans med andra medlemmar på kontoret. Ibland sitter vi i köket, ibland på terrassen. Visst verkar det härligt? 

Frukost på coworking Södermalm
Frukost coworking space
Frukost coworking

Julfest 2021

Under pandemin var det svårt att ställa till med fest men i december fick vi möjlighet att hålla en mindre fest på kontoret med temat "högtiderna vi missat".

  • Påskafton och äggjakt
  • Midsommar och femkamp
  • Julafton och julmiddag
  • Nyårsafton och silent disco

Det blev succé och vi är otroligt tacksamma för att detta kunde genomföras utefter restriktionerna! 

julfest coworking
event coworking södermalm
event coworking södermalm

Svamputflykt

Få saker är så fina som skogen. En eftermiddag i september 2020 anordnade vi en gemensam utflykt till skogs där vi plockade svamp, fikade och njöt av lugnet i skogen tillsammans med vår guide Elsa.

Aktivitet för kontorshotellets medlemmar
Alexander planerar att byta ut fasta platsen i kontorshotellet mot ett svamphotell
Inspirationsdag i skogen med kollegor från vårt kontorshotell
Inspirationsdag med vänner från kontorshotell

Konferens i Järvsö

Med jämna mellanrum anordnar vi konferenser där våra medlemmar tillsammans med oss tar fram ett givande och inspirerande innehåll för alla deltagare. 

Konferens för medlemmar på coworking

Gemensam träning

Vi är många som gillar att träna på kontoret. Vi är därför ett stort gäng som kör crossfit hos grannen Fit4Life med vår PT Niklas sedan tre år tillbaka. Haka på du med!

Gemensam träning för medlemmar på coworking space i Stockholm

Skidweekend i Hafjell

Mars 2019 drog vår Livingroommedlem Kim, som tillsammans med sin familj driver skidskola, ihop en weekend i Hafjell. Tillsammans hyrde gänget en stuga, gick på afterski och spelade sällskapsspel.

Skidresa för medlemmar på Livingroom Coworking
Kontorsgänget har konferens i skidliften
Vi bytte kontorshotellet i Stockholm mot skidbacken i Norge

Charter till Grekland

Juni 2019 firade vi in sommaren med charter-tema. När vi inte kunde ta med hela gänget till Grekland tog vi Grekland till oss istället.

Personligt kontorshotell på Södermalm

5-års jubileum

I december 2019 hade Livingroom bott 5 år på Bondegatan. Det firade vi genom att bjuda våra hyresgäster på en minitrip till Thailand. Vi byggde om vårt kök till en exotisk strand med palmer och havsbrus.

Under dagen fanns det möjlighet till massage och under kvällen åt vi tillsammans mat, sjöng karaoke, drack drinkar och dansade.

Temafest på coworking
Temafest på vårt kontorshotell där lokalerna fick en mysig Thailandskänsla

Howdy sommarfest 2018

Med ett gäng cowboys i stekande sol hade vi en magisk dag med käk och häng i Vitabergsparken för att sedan dansa hela kvällen till liveband på vår terass. 

Sommarfest för coworking medlemmar
Temafest där nästan hela coworking-gänget närvarade
Kontorshotell på temafest i Vitabergsparken