Kontorsplatser för frilansare och egenföretagare

Hos oss har du möjlighet att hyra en fast eller flexibel plats i ett öppet landskap. Som medlem får du och ditt företag, förutom tillgång till en arbetsyta, en möjlighet att nyttja våra mötesrum, gemensamma ytor och vara en del av vårt sociala nätverk. Kontoret har du tillgång till dygnet runt. Liksom pingisrummet! 

Vid intresse eller frågor, ring Kajsa på 08-21 80 90 eller maila oss på hej@livingroomcoworking.se för att boka in en visning.

Stora landskapet

Vårt stora landskap har högt i tak och stora fönster som vetter mot innergården. Med ett härligt ljusinsläpp och varma toner kan du som medlem sitta på en fast eller flexibel kontorsplats i ett öppet landskap med totalt 23 platser. 

Kontorsplatser tillgängliga i ett coworking space vid Nytorget, Stockholm
Flexibla kontorsplatser tillgängliga i ett coworking space vid Nytorget, Stockholm
Stort kontorslandskap på kontorshotell på Södermalm, Stockholm

Gröna rummet

Vårt mindre och mysiga landskap rymmer sex personliga kontorsplatser med härligt ljusinsläpp från taket. Varma gröna toner och växtlighet skapar en lugn och harmonisk arbetsplats.

Kontorslandskap för att hyra kontorsplatser på kontorshotell på Södermalm, Stockholm

Flexibla kontorsplatser

Är du egenföretagare eller frilansare och saknar kollegor eller kanske tröttnat på att jobba hemifrån? Då finns möjlighet till förändring hos oss!

Vi erbjuder flexibla kontorsplatser för dig som har behov av en arbetsplats två eller tre dagar per vecka. Du som flexmedlem får förutom en skrivbordsplats med bildskärm för dagen, nätverka med andra företagare, hänga på terrassen eller i köket samt vara en del av vår gemenskap och ta del av sociala event. 

Låter det intressant? Anmäl ditt intresse via hemsidan. 

Flexibla kontorsplatser tillgängliga i ett coworking space vid Nytorget, Stockholm
Härlig stor terass tillgänglig för medlemmar i kontorshotell vid Nytorget, Stockholm
Stort kök för sociala luncher, coworking space Södermalm, Stockholm

Vill du vet mer? 

Fyll i nedan så kontaktar vi dig.