Kontorsplatser för frilansare och egenföretagare

Hos oss har du möjlighet att hyra en fast eller flexibel plats i ett öppet landskap. Som medlem får du och ditt företag, förutom tillgång till en arbetsyta, en möjlighet att nyttja våra mötesrum, gemensamma ytor och vara en del av vårt sociala nätverk. Kontoret har du tillgång till dygnet runt.

Vid intresse eller frågor, hör av dig till oss på 08-21 80 90 eller maila oss på hej@livingroomcoworking.se för att boka in en visning.

Kyrkan 

I vårt största landskap, som vi kallar för kyrkan, är det 5 meter i takhöjd och stora fönster som vetter ut mot vattnet. Med ett härligt ljusinsläpp och varma toner kan du som medlem sitta på en flexibel kontorsplats i ett öppet landskap med totalt 24 platser.

Fast kontorsplats

Är du egenföretagare eller frilansare och saknar kollegor eller kanske tröttnat på att jobba hemifrån? Då finns möjlighet till förändring hos oss! 

Hyr en fast plats i ett av våra härliga rum, med varma toner och gröna växter. Vi har fasta kontorsplatser från 3200kr/månad (ex moms).

Vill du veta mer? Ring Kajsa på  08-21 80 90 eller anmäl ditt intresse via hemsidan.

Flexibla kontorsplatser

Vi erbjuder flexibla kontorsplatser för dig som har behov av en arbetsplats två eller tre dagar per vecka. Du som flex-medlem får förutom en skrivbordsplats, nätverka med andra företagare samt vara en del av vår gemenskap och ta del av sociala event som aw, frukost och sommar- och julfest. 

Pris för flexibla kontorsplatser:
2 dagar/vecka 1900kr (ex moms).
3 dagar/vecka 2300kr (ex moms).

Låter det intressant? Anmäl ditt intresse här.

Jag har suttit här i snart två år. Livingroom coworking space är ett unikt och personligt ställe med fantastiskt läge och med mycket värme.

CAROLINA KRUPINSKA, ART DIRECTOR & GRAFISK FORMGIVARE, NYTORGET

Är du intresserad och vill veta mer? Hör av dig!